De samvetslösa C.J. Box

ISBN:

Published:

Paperback

393 pages


Description

De samvetslösa  by  C.J. Box

De samvetslösa by C.J. Box
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 393 pages | ISBN: | 9.28 Mb

Om tolvåriga Annie Taylor inte hade bestämt sig för att gå och fiska med sin lillebror William den där speciella fredagseftermiddagen i april ? skulle hon aldrig ha blivit vittne till avrättningen eller sett bödlarna i ögonen. Men hon hade grälat medMoreOm tolvåriga Annie Taylor inte hade bestämt sig för att gå och fiska med sin lillebror William den där speciella fredagseftermiddagen i april ?

skulle hon aldrig ha blivit vittne till avrättningen eller sett bödlarna i ögonen. Men hon hade grälat med sin mamma.De två barnen har begett sig av hemifrån, fått lift med postbilen några kilometer och vandrat i närmare två timmar för att hitta bra fiskevatten. De befinner sig långt in i skogen i norra Idaho när de plötsligt får se hur en man brutalt skjuts till döds av tre män. Chocken förbyts i panik när de inser att en av männen har upptäckt dem och och börjar skjuta i deras riktning ?Hemma väntar barnens förtvivlade mamma förgäves på att de ska återvända.

Snart är hela samhället involverat i jakten på de försvunna barnen. Det enda problemet är att mördarna är pensionerade poliser från Los Angeles som, utan större problem, lyckas övertala den lokala sheriffen att de själva är bäst lämpade att leda sökandet ?C. J. Box har skrivit en nagelbitarthriller med oförglömliga karaktärer och mängder av oväntade turer i storyn.En helgjuten thriller ?

och en provocerande spänningsroman med karaktärer som engagerar rakt igenom. Harlan CobenAction och spänning som det slår gnistor om och karaktärer som iscensätter såväl girighet, korruption och kallsinnighet som kärlek, värdighet och medkänsla. The Denver PostEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De samvetslösa":


piotokyo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us