Dom Blondje Lisa Lomé

ISBN:

Published: May 6th 2013

ebook


Description

Dom Blondje  by  Lisa Lomé

Dom Blondje by Lisa Lomé
May 6th 2013 | ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | | ISBN: | 8.45 Mb

Een chatmoment:Lisa Lomé:Meneer… of moet ik zeggen: ‘mevrouw Marlowe’?Chris Marlowe:Make your choice!Lisa Lomé:Waar haalt u uw inspiratie vandaan?Chris Marlowe:Uit het verleden. Nu eens uit een nog vrij nabij verleden, dan weer uit een iets verderMoreEen chatmoment:Lisa Lomé:Meneer… of moet ik zeggen: ‘mevrouw Marlowe’?Chris Marlowe:Make your choice!Lisa Lomé:Waar haalt u uw inspiratie vandaan?Chris Marlowe:Uit het verleden. Nu eens uit een nog vrij nabij verleden, dan weer uit een iets verder verleden, en soms uit een combinatie van beide. Of uit boeken. Over geschiedenis, waar gebeurde sterke verhalen, dat soort dingen.

Nooit uit mijn eigen leven, want in het leven van een auteur gebeurt doorgaans weinig dat het optekenen waard is. Tenminste toch niet als je het soort spannende en mysterieuze boeken wil schrijven dat ik schrijf. Ik haal mijn inspiratie uit de Geschiedenis, mijn beste, en schrijf dus bitter weinig autobiografisch. Al sluipt de persoon die je bent natuurlijk altijd wel steels diverse personages in je boeken binnen…Lisa Lomé:Maar dit boek, Dom Blondje… Is dat dan een uitzondering op die regel?Chris Marlowe:O… Aangezien je mij niet kunt horen en niet kunt zien, zal ik het maar typen: (mysterieus lachje).

En laat mij je voor de rest dit zeggen, juffrouw Lomé: geloof een schrijver nooit op zijn woord. Want schrijvers zijn leugenaars. Dat is hun vak. Soms liegen ze zelfs een hele waarheid bij elkaar.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Dom Blondje":


piotokyo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us