Det tredje tegn Yrsa Sigurðardóttir

ISBN:

Published:

Audio CD


Description

Det tredje tegn  by  Yrsa Sigurðardóttir

Det tredje tegn by Yrsa Sigurðardóttir
| Audio CD | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | | ISBN: | 10.12 Mb

Liget af en ung tysk udvekslingsstudent bliver fundet på en kirkegård. Det er tydeligt, at han er blevet tortureret til døde. Offerets familie hyrer den islandske advokat Freyja og hendes assistent Dagur til at efterforske uden om politiet. FreyaMoreLiget af en ung tysk udvekslingsstudent bliver fundet på en kirkegård.

Det er tydeligt, at han er blevet tortureret til døde. Offerets familie hyrer den islandske advokat Freyja og hendes assistent Dagur til at efterforske uden om politiet. Freya finder ud af, at den myrdede tyske student brugte sin tid på universitetet til at studere 1600-tallets heksejagter i Island.

Det viser sig, at han var medlem af en lille mystisk gruppe mennesker, som alle har delt hans historiske interesse for troldomskunst, tortur og henrettelser - og det ser også ud til, at de sammen har eksperimenteret med stoffer og forskellige former for seksuelle udfoldelser. Men har gruppens medlemmer noget med den tyske students død at gøre? Eller kan den antikvitetshandler, der solgte ham et gammelt islandsk relikvie, stå bag mordet?

Det er også muligt, at professorerne på universitet ved mere, end de vil ud med, for det viser sig, at udvekslingsstudenten har opdaget, at der har været grove unøjagtigheder i deres afhandlinger, og det har han truet med at afsløre. Først da Freyja og Dagur begiver sig til Islands nordvestkyst, som siges at være heksekraftens vugge, begynder der at ske et skred i efterforskningen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Det tredje tegn":


piotokyo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us