ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПЪБЛИК РИЛЕЙШЪНС. Директни отговори на повече от 500 въпроса Anthony Davis

ISBN:

Published:

Hardcover

287 pages


Description

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПЪБЛИК РИЛЕЙШЪНС. Директни отговори на повече от 500 въпроса  by  Anthony Davis

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПЪБЛИК РИЛЕЙШЪНС. Директни отговори на повече от 500 въпроса by Anthony Davis
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 287 pages | ISBN: | 7.69 Mb

В последните две десетилетия използването на ПР се разпространява в публичния, в частния, а също и в неправителствения сектор. Той прибавя нови думи и фрази към езика ни и започва да се признава като важен, модерен аспект от мениджмънта.Книгата “MoreВ последните две десетилетия използването на ПР се разпространява в публичния, в частния, а също и в неправителствения сектор. Той прибавя нови думи и фрази към езика ни и започва да се признава като важен, модерен аспект от мениджмънта.Книгата “Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс” се занимава с най-често задаваните въпроси за ПР.

Днес, повече от всякога, хората се чудят дали се нуждаят от ПР, как да: изградят свой бизнес, да увеличат продажбата на стоки и услуги, да развият кариерите си, да станат известни, да спечелят одобрение, да защитят репутацията си, да създадат интерес към своите каузи, да спечелят разбиране и подкрепа, за да постигнат сигурни резултати, да отстояват позициите си, за да избегнат ненужни проблеми или пък за да са сигурни, че хората са правилно информирани и консултирани.Тази книга предлага директно, ефикасно и практично ръководство, базирано на много здрава теоретична и практическа основа.

Тук авторът предлага 501 въпроса, а отговорите им са кратки, ясни и окончателни и имат за цел да предоставят бързо разбиране на материята.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПЪБЛИК РИЛЕЙШЪНС. Директни отговори на повече от 500 въпроса":


piotokyo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us