Lakkisakki - Pakkolasku (Lakkisakki #1) Jussa Lehtinen

ISBN:

Published: October 2014

Hardcover

130 pages


Description

Lakkisakki - Pakkolasku (Lakkisakki #1)  by  Jussa Lehtinen

Lakkisakki - Pakkolasku (Lakkisakki #1) by Jussa Lehtinen
October 2014 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 130 pages | ISBN: | 5.70 Mb

Mikään ei häiritse välkehtivien auringonsäteiden tanssia, kun neWhoosh. Whoosh. Whoosh. WHOOSH!Villisti pyörivien kuusenoksien suhina peittää alleen nitinän, natinan ja paukkeen. Pieni ja kummallinen lentohärveli M/IV Kaarnakotka syöksyy hiljaisenMoreMikään ei häiritse välkehtivien auringonsäteiden tanssia, kun neWhoosh. Whoosh. Whoosh. WHOOSH!Villisti pyörivien kuusenoksien suhina peittää alleen nitinän, natinan ja paukkeen. Pieni ja kummallinen lentohärveli M/IV Kaarnakotka syöksyy hiljaisen ostoskeskuksen yli. Sen vaappuva lento muistuttaa kuitenkin enemmän lihavaa varista kuin uljasta kotkaa...Lakkisakki on joukko sienekkäitä - viisi pientä ja arkaa olentoa, jotka viihtyvät parhaiten omissa oloissaan kaukana kaikesta.

Nyt ihmisten valloitettua heidän kotimetsänsä Lakkisakki on joutunut pakenemaan rakentamallaan lentolaitteella. Kun härveli sakkaa, Lakkisakin täytyy tehdä pakkolasku kammoamiensa ihmisten ja omituisten eläinten maille.Ja siitä seuraa tietenkin kamala sotku! Susmutsienekköö! Lakkisakin johtajan Rouskun urheus ja kärsivällisyys joutuvat koetukselle monta kertaa, kun joukkio pinnistelee jätevuorten houkutusten ja pelottavien ruohikoiden läpi kohti tarunhohtoista kotia Alkumetsää.Lennokas ja hykerryttävä Lakkisakki - Pakkolasku sopii parhaiten 3.-5.-luokkalaisten lukemistoon - ääneen luettuna se riemastuttaa tätä nuorempiakin.

Tarinassa käsitellään lämpimästi ystävyyden, muiden kunnioittamisen ja yhteispelin teemoja. Se on ensimmäinen kertomus Lakkisakki-kirjasarjassa, jonka punaisena lankana säilyy kierrätyshenkisyys.Rouhealla viivalla piirretty mustavalkoinen kuvitus tavoittaa vastustamattomasti tarinan omintakeisen hengen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Lakkisakki - Pakkolasku (Lakkisakki #1)":


piotokyo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us